Kom til service hos Jørgen Hansen Biler

Uanset hvilken bil du har, kræver den fra tid til anden et godt serviceeftersyn, og gerne på et værksted med det mest moderne udstyr og de bedst uddannede mekanikere. Dette finder du med garanti hos os.

Alle serviceeftersyn udføres med de nyeste maskiner – herunder et avanceret testanlæg, som vores veluddannede mekanikere bruger til at justere teknikken i bilerne. Om vores medarbejdere kan vi oplyse, at de følger alle relevante kurser, der er nødvendige for at kunne servicere et højteknologisk stykke mekanik, som en moderne bil er i dag. En ny bil kommer sjældent på værksted, men serviceeftersyn skal dog overholdes, hvis du altid vil være sikkert og komfortabelt kørende. Er skaden sket, kan du trygt henvende dig til os. Vi har altid det sidste nye inden for autoopretning, som sikrer at din bil altid er 100 % i orden – også efter en skade. Vi ordner alt for dig; du skal kun lave skadesanmeldelsen, så laver vi resten. 

Selvom et serviceeftersyn kan synes dyrt og unødvendigt for nogen, så kan din bil ikke undvære det. Ved et serviceeftersyn opdages der fra tid til anden fejl, som kan have fatale konsekvenser senere hen.

Hvornår skal min bil til service?

Intervallet for serviceeftersyn af en bil kommer an på, hvilken bil du har. Ved Kia er der nogle retningslinjerne, som vi anbefaler, at du overholder i forhold til dine serviceeftersyn, så du er sikker på, at bilen opretholder de 7 års garanti.

Serviceeftersyn på bil

Har du en benzinbil, så er en god tommelfingerregel, at den skal have et serviceeftersyn ved hver 15.000 km, og en dieselbil ved hver 30.000 km. 

 

Hybrid

En hybridbil skal til service ved 15.000 km eller én gang i året.

 

Plug-in hybrid

En plug-in hybrid er også en delvis benzin bil og skal til service ved 15.000 km eller én gang i året.

 

El

En 100 % el-bil skal til service ved 15.000 km eller én gang i året.

 

Det kan variere, hvor ofte bilen skal til service, og man bør holde sig det angivne serviceinterval, der står i servicebogen

Et serviceeftersyn indeholder eksempelvis: 
 • Kontrol af lys
 • Kontrol af dæk og dæktryk
 • Kontrol og evt. udskiftning af luft- og pollenfilter
 • Kontrol af undervogn og styretøj
 • Kontrol af alle væsker
 • Kontrol af viskerblade
 • Kontrol af remme
 • Kontrol af og evt. udskiftning af brændstoffilter (på udvalgte modeller)
 • Kontrol af og evt. udskiftning af bremsevæske
 • Udskiftning af olie og oliefilter
 • Visuel kontrol af bremser
 • Smøring af døre, låse og hængsler

Tilvalg: Bremseeftersyn inkl. rensning og opsmøring

Hvad er et serviceeftersyn?

Serviceeftersyn pris kan variere, da det afhænger af, hvilken bil det er, der skal til service. En lille bil vil som udgangspunkt ofte koste mindre end en større bil, når den skal til service. Reservedele er dyrere ved en stor bil, og det kan også være mere omfattende arbejde, der skal laves på en stor bil.

Er din bil fyldt 8 år, kan vi tilbyde service til attraktive priser. Vi synes nemlig, det er vigtigt, at bilerne passer deres service, selvom de ikke længere er omfattet af garantien. På den måde får du en bil, der holder i rigtig mange år, og samtidig er værdien højere, hvis du ønsker at sælge den på et tidspunkt. Ønsker du en pris på serviceeftersyn, så kan du kontakte os og vi kan hurtig give dig et uforpligtende tilbud.

 

Det er vigtigt, at du benytter dig af et autoriseret værksted, når din bil skal til service, hvis du vil have garanti for, at din bil er i sikre hænder. Vi laver alt arbejde på din bil efter KIA’s forskrifter, og vores mekanikere er løbende på kurser og uddannelse, så de kan tage sig af din bil helt efter bogen. En anden fordel der er ved at få lavet dit service på et autoriseret KIA værksted er, at du er sikker på, at bilen kan blive dækket af den 7 års garanti, hvis der skulle opstå problemer. Så det er en slags forsikring for dig og din bil.

Når din bil skal til service, behøver du naturligvis ikke og sidde og vente ved os – det er du naturligvis velkommen til, men ønsker du en lånebil, når vi skal lave din bil, så giver du bare besked om dette, når du bestiller tid til service. På den måde kan du nemt komme på arbejde, eller du kan køre ud og opleve den fantastiske natur, vi er omgivet af ved Vadehavet, eller måske udnytte tiden med at køre et smut ned over grænsen at handle.