Købsbetingelse og vilkår

Generelle oplysninger

Jørgen Hansen Biler A/S

Ribevej 40
6780 Skærbæk
Danmark

Telefonnr.: +45 7475 2121
Mail: info@jh-biler.dk

CVR-nummer: 25500938

Bank

Jørgen Hansen Biler A/S har Frøs Sparekasse

Reg. nr.: 7686
Kontonr.:0000356115

Fragt

Bilen kan leveres med vognmand mod merbetaling, leveringstiden er ca. 4-5 arbejdsdage

 

Fortrydelsesret

Dit køb af bil og produkter af Jørgen Hansen Bilers Netbutik er omfattet af forbrugeraftaleloven

Som køber/forbruger af vores produkter har du 14 dages fortrydelsesret. De 14 dages fortrydelsesret gælder fra udleveringen af bilen, jf. § 19, stk. 2 i forbrugeraftaleloven.

Fortrydelsen skal ske skriftligt til Jørgen Hansen Biler A/S på netbutik@jh-biler.dk og senest 14 dage efter levering af bilen. Kunden har ikke pligt til at oplyse årsagen til fortrydelsen. Ved en tilbagelevering af bilen, er kunden berettiget til at få refunderet det fulde købsbeløb herunder også de faktiske omkostninger såsom nummerplader, leveringsomkostninger, klargøring med mere. Kunden skal derfor have den fulde købesum tilbage inklusiv det fulde registreringsafgiftsbeløb forhandleren har indbetalt, hvis der er tale om en ny bil.

Man har som kunde ret til at prøvekører bilen uden fradrag i købesummen. En prøvekørsel er maks. 100 kilometer. Derover anses det som mere end en prøvekørsel, hvorfor vi som virksomhed har ret til at fradrage et rimeligt beløb for værditab, som opgøres i forbindelse med tilbagelevering. Hvis kunden har fortrudt købet af bilen, dækker kunden selv de fragtudgifter der måtte være ved, at få bilen leveret retur til virksomheden. Ved fortrydelse refunderer vi betalingen fra dig hurtigst muligt efter, at du har givet besked om, at du fortryder dit køb, dog tidligst når vi har modtaget bilen retur. Fortrydelsesretten gælder kun biler solgt privat online.

Hvis en vare er fremstillet på baggrund forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, vil der ikke være fortrydelsesret. Der vil dog stadig være fortrydelsesret, hvis fremstillingen eller tilpasningen alene baserer sig på standardvalg, f.eks. i forhold til farve, ekstraudstyr, materialevalg på sæder og lignende. Hvis der er tale om en særlig atypisk eller omfattende kombination af standardvalg kan det dog anses for et bestillingskøb, hvor der ikke er fortrydelsesret jf. forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2

 

Ved indgåelse af finansieringskontrakter gælder fortrydelsesretten fra indgåelsestidspunktet. For finansieringsaftaler løber fristen fra indgåelsestidspunktet eller den dag, kunden modtager vilkårene for lånet.

Der er ikke fortrydelsesret på privatleasingaftaler efter forbrugeraftalelovens regler. Leje- og leasingaftaler (transportydelser) er specifikt undtaget fra retten til fortrydelse efter forbrugeraftalelovens fjernsalgsregler.

 

Prisfejl

Hvis en pris åbenlyst er behæftet med fejl, og kunden rimeligvis burde havde indset dette, er Jørgen Hansen Biler A/S ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

 

Klageadgang

Ønsker du som forbruger at indberette en klage i forbindelse med bilkøbet, skal henvendelsen ske til Ankenævn for biler (https://www.bilklage.dk/Forside). Dette ankenævn er et internetbaseret ankenævn for bilejere, som behandler forbrugerklager i forbindelse med køb af en bil for over 10.000 kr. eller en værksted/serviceregning over 1.500 kr.

Ankenævn for biler
Lautrupvang 2
2750 Ballerup
Telefon: 32 71 29 29