Biler all inclusive

 

Det er ikke noget nyt, selvom det bliver mere og mere populært – hos Jørgen Hansen Biler i Skærbæk har vi nemlig i mange år tilbudt biler all inclusive.
Vi kan som den eneste bil forhandler i Danmark præsentere vores Komplet løsning 360 Komplet. Det fungerer på samme måde, som du kender det fra rejsebranchen. Her er det blot en ”bil all inclusive” du køber i stedet for en tur til Sydens sol. Og endnu bedre – en ny bil giver dig glæde hver dag i mange år, i modsætning til en rejse, som (desværre) ofte er en fornøjelse på den korte bane.

Vi synes det skal være nemt at være bilejer - du får altid gode priser og service hos os. Programmet spænder bredt fra de mindre og praktiske KIA Picanto  til de lidt større familiebiler, som KIA Sorento.

Komplet aftalen indeholder:

Serviceaftale

Forsikring

Afdrag

Vejhjælp

Bilvask

Derud over er der mulighed for tilvalg af:

Dækhotel

Benzin

SAFE forsikring

Basispakke

Vinterdæk

Fordelene ved en samlet All Inclusive aftale på din bil er, at du har én fast udgift hver måned – og dermed ikke behøver bekymre dig om en kommende værkstedsregning i forbindelse med service. Du kan føle dig sikker på vejene, da vejhjælp er inkluderet i prisen. Derudover slipper du for én stor forsikringspræmie en gang årligt, men kan i stedet dele betalingen op i 12 mindre bidder. Du kan naturligvis vælge dele af pakken fra, såfremt du ikke har behov for det hele.

Med en All Inclusive bil fra Jørgen Hansen Biler får du i øvrigt også påfyldt sprinklervæske, skiftet viskerblade eller udskiftet pærer - hvis det skulle blive nødvendigt. Helt uden at skulle have pungen op af lommen. Hvis du nøjagtigt ved hvor meget benzin du bruger om måneden, så kan vi også klare benzindelen for dig. Du meddeler os dit månedlige brændstof forbrug, hvorefter vi fylder dit benzinkort op med det pågældende beløb hver måned - på den måde slipper du helt og aldeles for at skulle tænke på noget i forbindelse med din bil, og er sikret, at alle udgifter til din bil er 100% dækket ind. Det eneste, du selv skal sørge for er at betale den halvårlige ejerafgift. Nemmere bliver det ikke.

360 komplet

Med en 360 Komplet pakke får du finansiering af din bil, vejhjælp, serviceaftale samt forsikring og bilvask med i én og samme pris. Køber du eksempelvis en KIA Picanto kan du få den samlede pakke fra 1.759,- pr. måned – altså ingen ekstraregninger på service, vejhjælp eller forsikring.

360 komplet


attraktiv skrotpræmie


Og husk: Vi giver dig altid minimum 15.000,- for din gamle bil uanset stand. De 15.000,- kan i øvrigt bruges som en del af udbetalingen*
Skrotpræmie

* Gælder ved køb af en ny bil med finansiering. Gælder alle vores modeller, så længe du handler bil for samlet mindst 80.000 kroner.