Tænk på KIA næste gang, du tænker leasing

Det er nu blevet meget nemmere og billigere at køre ny bil. For­delen ved privatleasing, for dig der gerne vil køre ny bil er, at du ikke skal bekymre dig om ubehagelige overraskelser i forbindelse med reparationer, og andre ting ved bilen – uforudsete værkstedsbesøg og service er nemlig inkluderet i prisen. Går du med tanker om, at privatlease din næste bil, så skal du vide, at KIA har lanceret et bredt udvalg af muligheder, og der er helt sikkert noget for en hver smag - ikke mindst pengepung. Når du leaser en KIA hos os, er der en del fordele, som er værd at nævne. Afleveringsgebyret er medregnet i prisen, så der er ingen ubehagelige overraskelser i sidste ende.

Kia privatleasing

Sikkerhed i dit budget

Prisen på KIA privatleasing er i øvrigt fastsat, så du kun betaler én måned­lig ydelse, uanset om du kører mindre end 15.000 km eller leaser ekstraudstyr – alle udgifter bliver samlet på én regning, som du betaler hver måned. Du skal heller ikke bekymre dig om bilens stand og værdi, når du ikke vil lease den mere. Din KIA skal bare afleveres i den stand, som svarer til alderen på bilen. Du har mulighed for at gøre brug af KIA privatleasing på bilen i 36 måneder, eller mere hvis det ønskes – til en fast månedlig ydelse, der er fastsat ud fra dit årlige kilome­ter forbrug.

Kører du mere end 15.000 km om året

Hvis du ikke kan få din dagligdag til at hænge sammen med de 15.000 kilometer du må køre om året, så skal du vide, at hvis du ønsker, kan vi ændre km tallet så det passer til dit behov, den månedlige ydelse vil så blive justeret derefter. Husk; Derfor at kigge på de samlede udgifter i perioden, når du er ude og kigge på en bil til KIA privatleasing. Ved overkørte kilometer er priserne også lave, når det kommer til KIA privatleasing.

Dækket hele vejen

Afleveringsdækning
En afleveringsdækning er en service, som dækker skader for op til 25.000,-. Dog må reparations omkostningerne ikke overstige 5.000,- pr. skade.
Refusion af førstegangsydelsen
Denne service dækker ved totaltskade eller tyveri, dog op til 9.995,-.
Dækkes med 100% det første år
Dækkes med 60% det andet år
Dækkes med 40% det tredje år
Dækkes med 28% det fjerde år

 

Vi har altid et stort udvalg af forskellige modeller der kan laves leasing på. Vi tilbyder leasing af KIA biler både mindre biler og de lidt større biler alt fra en KIA Rio til en KIA ceed SW som leasing.

kia leasing priser

Leasing priser på KIA varierer. Selvom KIA har et meget stort udvalg af biler er det ikke alle modeller der tilbydes som KIA leasing. Der er altid et beløb der skal betales i udbetaling på en leasing bil fra KIA, beløbet kan variere, da det afhænger af den specifikke bil. Du kan altid finde hele vores aktuelle modelprogram her på vores hjemmeside

 

kia leasing tilbud

De tilbud vi har mulighed for at tilbyde med KIA privatleasing kan variere. Fælles for de KIA leasing tilbud der er, vil altid være at der er en begrænset antal til rådighed. Hvis du ser et leasing tilbud på en KIA som du er meget interesseret i, er det derfor en god idé at slå til med det samme, hvis du vil være sikker på at få fingrene i lige netop det KIA privatleasing tilbud so du har udset dig.

 

Mange kan føle sig fristet til at benytte sig af privatleasing igennem KIA, prisen kan være afgørende, da udbetalingen ofte er mindre end ved finansiering hvor du bliver ejeren af bilen. Alternativ kan vi dog også tilbyde finansiering af hele bilen inkl. udbetalingen og det er måske en bedre løsning for nogle. Der vil ligesom ved leasing igennem KIA også være en månedlig ydelse. Den vil dog være meget mindre hvis du afbetaler på din KIA fremfor at benytte dig af privatleasing.

 

Ønsker du at skifte bil ofte kan pivatleasing anbefales, ofte vil vi lave en aftale på 36 måneder og efter perioden er ovre afleveres bilen til KIA leasing og bilen er herefter ikke længere tilgængelig for dig. Det er dog værd at have i mente at som ejer af bilen har du også mulighed for at videresælge din bil når du ønsker det. KIA’s 7 års garanti er et stort plus, når bilen skal videresælges, da garantien følger bilen og den nye ejer også kan drage nytte af denne, hvis det vel og mærke er indenfor de 7 år eller 150.000 km.

 

Noget andet der er værd at overveje i forhold til om privatleasing er det rette for dig, er hvordan dit kørselsbehov er. Kører du rigtig mange km hvert år, så bør du måske også få et tilbud på finansiering, da dette kan være en bedre handel for dig.

 

Rådgivning om KIA privatleasing der giver dig tryghed

Hvis du henvender dig til os, så vil vi altid på bedst muligvis vejlede og rådgive dig til dit eget bedste, så du føler tryghed når du kører herfra med din nye bil. Hvad end det så er din egen bil eller en som du har valgt at lave en leasingaftale på. Du er velkommen til at kontakte vores salgsafdeling hvis du ønsker afklaring om privatleasing er noget for dig. Vi kan kontaktes på tlf.: 7475 2121.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21